Ken jij dat stemmetje in je hoofd dat op alles kritiek geeft bij wat je doet? Heb je sommige dingen alweer gedaan terwijl je je zo had voorgenomen het niet meer te doen? Welk deel in jou saboteert toch steeds je wens om bijvoorbeeld te gaan sporten, gezonder te eten of voor jezelf op te komen? Heb je een sterke neiging tot perfectionisme en kan je ook opeens alles helemaal laten gaan?

 

Verschillende kanten van jezelf

Door de verschillende (soms tegengestelde) kanten van jezelf te ontdekken en letterlijk in kaart te brengen krijg je inzicht in je gedrag en waarom het niet altijd efficiënt is. In deze cursus leer je om je kwaliteiten en je valkuilen te herkennen, in te zetten of te ontwijken. Dit alles met een enorme dosis humor en speelse creativiteit.

 

Voor wie is deze cursus?

De cursus “Breng jezelf in kaart” is voor mensen die op een andere manier naar zichzelf willen kijken. Je leert op een niet oordelende manier te kijken en je ontdekt de veelzijdigheid van wie je bent. Niet om te kijken wat er mis is, maar gewoon om te kijken wat er is. Het is bijzonder dit in een kleine groep te doen (maximaal 4 personen) om zo met elkaar te kunnen delen op een veilige manier.
We beginnen met 4 bijeenkomsten. Daarna kan je beslissen of je door wilt gaan met nog 4 bijeenkomsten om verder de diepte in te gaan.

 

Breng jezelf in kaart

 

Breng jezelf in kaart!

Ontdek de verschillende kanten van jezelf! Welke ‘ikken’ heb jij?

 

Voice Dialogue

Je krijgt informatie over de persoonlijkheid en de deelpersonen die we allemaal hebben. Iedereen heeft een uitgebreide verzameling en een aantal zijn veel voorkomend zoals: ‘de innerlijke criticus’ , dat nare stemmetje in je hoofd die overal commentaar op geeft. Of ‘de pleaser’ die alles en iedereen het naar de zin wil maken. Of ‘de levensgenieter’, ‘de controleur’ of ‘de perfectionist’ om maar een paar te noemen. Deze psychologie van de ikken komt uit de theorie van Voice Dialogue.

Als uitgangspunt neem ik het boekje:

‘Ik ken mijn ikken’, ontdek de andere kant van jezelf
Karin Brugman, Judith Budde, Berry Collewijn

 

 

Intuïtief tekenen

Natuurlijk gaan we hier praktisch mee aan de slag! Door te ervaren, te ontdekken en te tekenen. Ik maak gebruik van visualisaties, aandachtsoefeningen en intuïtief tekenen. We laten dus de beelden en namen opkomen van binnen uit . Voor elk deel van ons maken we een kaart met een tekening erop of een persoonlijk symbool. Ieder op zijn of haar eigen manier. Op de achterkant van de kaart komen de bijbehorende eigenschappen.

 

Wat levert deze cursus je op?

* Je leert met humor en creativiteit naar jezelf te kijken. Dat relativeert enorm
* Je ontdekt dat iedereen net als jij tegengestelde kanten heeft die elkaar in de weg kunnen zitten
* Je hebt een kaartensysteem gemaakt van de verschillende kanten van jezelf zodat je ermee kunt spelen
* Je krijgt inzicht in je kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Dit kan je goed inzetten bij sollicitaties,  presentaties en in contact met anderen.

 

Data:      Deel 1 = 4 x woensdagochtend: 22, 29 november en 6, 13 december 2023
               Deel 2 = 4 x woensdagochtend: 10, 17, 24 en 31 januari 2024
Tijd:        10.00 – 12.15 uur
Locatie:  Anna Blamanhof, Rotterdam
Prijs:       € 150 per deel (4 ochtenden)   Dit is inclusief btw, koffie /thee en gebruik van eerste klas (teken)materialen.

Voor individuele trajecten gelden andere tarieven.

 

 

Contact opnemen:

Heeft dit je belangstelling gewekt en wil je een afspraak maken of wil je eerst nog wat vragen neem dan contact met me op.
Dat kan via de mail: info@krachtvanverbeelding.nl  of het onderstaande contactformulier.

 


Inschrijfformulier workshops
Voor welke cursus wilt u zich inschrijven?


 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren